lördag 29 januari 2011

Mjölkstockning och norrlandsresa

En lätt mjölkstockning blev domen efter ett besök hos Amningscentrum på SÖS.
Fantastiska människor på det där stället.
Om ni någonsin får problem med brösten under amning så vänd er dit. De tog hand om mig på ett så bra sätt och de bagatelliserade inte mina problem. Dessutom behövde jag inte betala för mitt besök, eftersom sköterskan jag träffade tyckte att jag hade varit där så kort stund att jag inte behövde betala. "Det har Landstinget råd med" sade hon med ett stort leende.
Synd bara att Sjukvårdsupplysningen inte hänvisade mig dit på en gång. De skickade mig bara runt till andra vårdinrättningar som inte hade tid med mig.

Men nu är jag bra igen i alla fall. tack Amningscentrum!

Jag har dessutom fått sova ordentligt nu i två nätter, tack vare mina älskade föräldrar som har vaktat sonen på nätterna. Superskönt!
En natt till så har vi vilat upp oss ordentligt och har åtminstone en sportslig chans att orka med ytterligare ett par veckors nattbrottning med litet barn.

2 kommentarer:

  1. En vän fick på 90-talet vänta i flera dagar trots feber och stenhårt bröst för sjukhuset. Till sist åkte hon in akut, mjölk sprutade från brösten sidor och hon blev så dålig att hon fick sluta amma. Barnet var några veckor gammal. Skönt bilden förändrats nu!

    SvaraRadera
  2. Låter som bra vårdtaxa. Den borde du använda oftare.

    SvaraRadera