söndag 16 januari 2011

Äntligen utvilad

Sonen var utlånad inatt.
Vi sov som stockar, både maken och jag.
Jätteskönt!

Sonen blev återlämnad för en halvtimme sedan. Han åt en stund och somnade sedan i min famn. Jättemysigt. Varför kan han inte vara så okomplicerad jämt?

Så från det enda till det andra.
Jag har lyckats göra klart mitt månads-UFO. Dock har jag inte tagit några bilder ännu... Fy mig. Jag siktar på att göra det under dagen. Maken kanske vill hjälpa mig lite.

Idag ska jag även se till att skicka in min jobbansökan. Det finns ett jobb på Riksantikvarieämbetet som jag gärna skulle vilja ha. Men för att få jobbet så måste man ju söka...
För ett år sedan sökte jag hur många jobb som helst och var då en hejare på att skriva bra ansökningar. Nu känner jag att jag är ordentligt ringrostig och har svårt att få till bra formuleringar. Jag vill ju att de ska förstå hur bra jag är!
Nå ja.. Vi får väl se hur det går på den fronten. Jag är ju i alla fall kvalificerad för jobbet, vilket känns skönt. Då har jag ju i alla fall en rimlig chans att i alla fall få komma på intervju.
Håll tummarna för mig!

2 kommentarer:

  1. Tummen är hållen... jag "släpper" imorgon, det blir lite svårt att sticka med tummen som ohjälp. Kram sytanten

    SvaraRadera
  2. Hej igeeen :). Har kollat runt på det här med Raverly. Är det inte bara att gå med? Måste man få en inbjudan? Och vad gäller angående användarnamn. Kan man inte ha som sitt bloggnamn? Fast utan det där blogspot osv.
    Hoppas ansökan gick bra och att du får jobbet. Skulle behöva ett trevligare jobb själv än det jag har. Så du får hålla en liten tumme till mig också ;).
    Ha det gott och njut av varje sömnminut ni får/ Cristina

    SvaraRadera