fredag 26 november 2010

Mycket snö blir det!

Måste ta med lillen ut i snön någon dag. Han måste få känna på den och se hur fantastisk den är!
Massor med snö är det nu. Flera decimeter!
Perfekt pulkasnö är det dessutom.
Ska se om det finns någon Hanna och Tesla som vill åka pulka med oss nästa vecka, förutsatt att snön ligger kvar naturligtvis.

Jag har fått mitt mixa och matcha paket nu! Jätteskoj med paket (ja, jag vet att jag säger det varje gång, men det är ju sant)!
Jag fick bland annat en härva ekobomull och en veckotidning från 1957. Helt perfekt! Det är verkligen jag så Marianne hade hittat fullständigt rätt.
Bild kommer senare när jag har fixat fram kameran och stativet.

Har även stickat en disktrasa till och blivit klar med en julklapp. Av restgarnerna blev det en liten blå val som fylldes med en gammal tröja som jag klippte i småbitar. Jag trodde att det skulle bli konstigt, men det blev faktiskt riktigt bra. Det ska jag använda fler gånger faktiskt. Jag passade på att virka mig en burk (kan en burk vara mjuk?) som jag förvarar mina ammningskupor i. jag använde mig av två slitna T-shirtar i vitt och mossgrönt. Mycket snyggare än den fula asken som kuporna kom i från början och dessutom tog det mycket mindre plats.
Bilder kommer som sagt senare.

Imorgon blir det resa till huvudstaden för att titta på terrakottaarmén på Östasiatiska museet. Jättespännande!
Kanske blir det festklänningsinköp också. Jag ska nämligen på fest med jobbet om två veckor. Det ska bli riktigt kul. Extra kul är det eftersom jag vet att stället vi ska på serverar fantastiskt god mat. Kanske vankas det dans också...

1 kommentar:

  1. Klart vi vill åka pulka om det är pulka-snö. Har Kasper nån pulka? Om inte kan han få låna Teslas. Hon verkar ha blivit för tung för den (fast hon kan ju bli hysterisk av att låna ut). Tyvärr är vi som vanligt fullbokade i början av veckan, men efter Teslas tandläkarbesök på torsdagen kanske det finns snö...

    SvaraRadera