tisdag 2 november 2010

Garnstatusen på minus!

Hurra!
Äntligen börjar det bli lite mindre i mitt hopplösa garnlager.
Det jobbiga är att det mesta är små snuttar av garn som jag inte har hjärta att göra mig av med. Det är oftast bara ett nystan av varje sak också... Det är inte så bra, eftersom det sällan finns saker man kan göra av ett litet futtigt nystan.
Men men... Jag kämpar på. Det får bli många vantar, sockar och leksaker till sonen framöver. Kanske kan man ge bort dem till barn på öppna förskolan också. Jag ska nog hitta någon att ge det till.

Just för tillfället har jag bara ett UFO på gång och det är en restgarnssjal. Jag har nog blivit av med åtta smånystan av olika entrådiga garner. Det blir faktiskt ganska snyggt.
Efter färdigställandet av sjalen ska det bli ett par vantar och ett par sockar till Lilleman. Han behöver verkligen ordentliga vantar nu när det blivit kallt och han vägrar att ligga i vagnen utan ska hänga över kanten och försöka fånga allt som vi går förbi.

2 kommentarer:

  1. Ett garnlager är aldrig hopplöst. Det är dessutom utmärkt som isolering om vintern blir kall. Mer garn åt folket!!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag vet att man måste ta semester. 4 veckors sammanhängande, helst också, för att man ska bli utvilad (gäller även förskolebarn). Varför måste det vara 4 i rad? Det förstår jag inte...

    Jag kan tänka mig att vara ledig mycket i sommar, men inte allt på en gång helst, utan kanske först tre veckor och sen tre till. Men jag vet inte. Det beror ju på vad man tänkt göra av sin ledighet också...

    Vattenballonger låter hur som helst bra! Och du och Kasper får gärna vara lediga när vi är det. ;)

    SvaraRadera