torsdag 21 mars 2013

Lite arbetsmiljö

Stora Myndigheten har fått en skrivelse från Arbetsmiljöverket där de ombeds redogöra för bland annat hur de ska öka samverkansgraden mellan de anställda och ledningen.
Stora Myndigheten har utsett en person, en så kallad HR-strateg, som skall leda arbetet med att visa att Stora Myndigheten har tänkt till kring problemen som AV har påtalat.
När AV lämnade sin skrivelse så sattes även ett sista svarsdatum då alla punkter i skrivelsen skall vara besvarade. Det datumet är 31 mars. Alla punkter är inte klara.

Stora Myndigheten har ett huvudskyddsombud som är mycket bra och påläst i dessa frågor. Hon ifrågasatte HR-strategens arbete kring AV:s skrivelse eftersom det inte är klart ännu och eftersom varken hon eller någon annan ur arbetsmiljögruppen har fått ta del av svaren.

Ska man skratta eller gråta när HR-strategen på det uttalandet svarar: "Men [huvudskyddsombudet], om jag skulle ha samverkat i det här så skulle det ju ha tagit jättelång tid".

Vad är det för j**la uttalande??
Vaddå "om jag skulle ha samverkat..."?
Det är väl ingen enmansshow heller?
*suck*

De säger att det sista som överger människan är hoppet, men nu börjar till och med mitt hopp naggas i kanten.

Men det är kanske tur att HR-strategen var klumpig nog att skriva detta i ett mail.
Någon som har Janne Josefsons nummer?
Bara att användas i nödfall såklart...

1 kommentar:

  1. Åsså har vi den fullständigt värdelösa omorg på es... Som gynnar vissa personer. Samma personer som har tagit fram förslaget. Surprise... Är Verket till för småpåvarna, eller är småpåvarna till för Verket?

    SvaraRadera