måndag 19 augusti 2013

Hemma igen!

Jag insåg just att jag skrev fel i det förra inlägget och att vi inte alls åkte till Dublin utan till Edinburgh. Inte bara fel stad utan helt fel land! Resfebern måste ha varit stark där i förra veckan...
Nå ja... Det var ju lite rätt eftersom Maken kom hem från just Dublin strax innan jag skrev det förra inlägget.

Borta bra men hemma bäst är ett talesätt som passar bra in på mig.
Jag avskyr att åka bort.
Normalt försöker jag dölja detta, men denna gång satte PMS-eländet stopp för detta. I det tillstånd som jag var i de tre första dagarna av resan så hade jag gärna sett att hela resesällskapet hade dragit åt pipsvängen och lämnat mig kvar i ett hörn av hotellrummet med ett täcke över huvudet.
Det gjorde de dessvärre inte och de stackarna fick lida för det.
Jag var så otrevlig och okamratlig som det bara var möjligt. Jag menade det inte och jag ville det inte, men PMS-djävulen struntade i vad jag ville och fortsatte fräsa åt allt och alla.
Tack och lov blev det bättre efter ett par dagar och den vanliga, lite trevligare Ylva fick lite luft igen.

De första nätterna bodde vi på ett helt fantastiskt hotell där personalen verkligen gjorde allt för att vi skulle känna oss hemma.
Rummen var toppen.
Sängarna var toppen.
Kuddarna var toppen, och det vill inte säga lite för en som alltid tar med sig egen kudde på alla resor som innebär övernattning.
Utsikten och omgivningarna var toppen.
Och för att inte tala om maten! Helt fantastisk! Och på hur många ställen får man frukostmeny när man vaknat? Ingen buffé så långt ögat nådde. Havregrynsgröten var dessutom kokad på mjölk och grädde itsället för vatten så den var också något alldeles extra.
Om ni någonsin funderar på att åka till Skottland så är Mhor hotel värt att åka en rejäl omväg för. Bara så att ni vet...

Kanske kommer det några bilder också...

1 kommentar:

  1. Bra att veta vart man skall... :-))))) Ses på jobbet i veckan, börjar på måndag! :-)))

    SvaraRadera