torsdag 8 augusti 2013

Ensamma hemma

Så var maken och jag hemma ensamma.
Sonen stannade hos Farmor och Farfar på Gotland medan jag tog flyget hem igen. Jobbigt.
Imorgon kommer Mamma, Pappa, Bror och Svägerska för att på söndag åka med oss till Dublin. Kul!

Trädgården är grön nu igen för nu har det regnat! Toppen!
Vindruvorna i växthuset växer så det knakar och tomaterna mognar på löpande band. Jag har sagt åt grannens barnbarn att de får komma och plocka vindruvor medan vi är borta. Det vore ju synd om ingen åt upp dem, nu när de är så fina.
Grannen har fått i uppgift att vattna blommorna och i gengäld plocka så mycket bönor hon orkar. De är rejält många nu...

Årets gurkor blev en besvikelse. I bästa fall är de bara beska i skalet och i värsta fall helt igenom oätliga. Tur att andra grannen har fina gurkor som man kan få. Bra med grannsämja tycker jag :)

Nu ska jag slappna av i soffan tillsammans med maken, en bra film samt min stickning. Jag ska nog glädjas lite extra åt att det regnar också. Trädgården behöver vattnet nu.

Undrar förresten när jag ska orka lägga upp lite bilder här? Man kan ju tycka att det börjar vara dags nu...

1 kommentar:

  1. Hej hej Vännen! Läste ditt meddelande om fläderblommor och blev så glad! :-)))) Men kunde inte svara, den dumma iphonen vill inte trycka in "publiceringskoden"... Sedan har jag varit utan dator i tre veckor (fatta!) sedan vi kom hem, sladden hade tydligen kackat ihop. Lång historia, det där. Kan säga att Webhallen och jag inte längre är vänner. Men nu funkar det iallafall! Kommer gärna hem och tittar på dina nya "kompisar"! ;-))) Och så har jag lite presenter till dig. Ha så kul i Dublin, underbar stad! Lite bilder därifrån, kanske? ;-)))

    SvaraRadera