måndag 3 juni 2013

Ojsan!

Ja här var det dött.
Kan det vara sommaren som gör att jag inte har tid att skriva?
Ja det kan ni ge er den på!

Vilken härlig sommar vi har haft här i veckan som gått! Strålande sol och rejäl värme. Perfekt för att jobba med trädgården.

Strävan mot 30-årsfesten går vidare. Jag planerar bak och godiskok om vartannat och gruvar mig lite så där emellanåt. Men någon tårta tror jag inte att det blir. Eller... Kanske ändå. Vi får se. I vilket fall som helst så tror jag inte att jag tänker baka den själv, om det nu blir någon. Det fick räcka med den stora tårta vi bakade åt sonen till hans kalas i helgen som var.

Jag har i alla fall kvar att koka lite fler laktosfria godisar och nästa vecka ska jag rulla ihop några omgångar med tryffel av olika slag.
Förslag på smak någon?
Kanske lyckas jag göra någon mer fudge också. Det är ju så vansinnigt gott...

Nästa fredag ska jag även ta en sväng till en trevlig butik som har de mest fantastiska vattenmelonerna och handla en dylik (eftersom de väger en 7-8 kg så räcker det med en) och lite annan frukt att skära upp och bjuda på.
Lite av varje får det bli så reder sig nog det mesta.

1 kommentar:

  1. Alltså, jag är lite sur över att jag missar balunsen! Kan du tidigarelägga? Typ imorogn? :-))))
    Har precis, med hjälp av kofot, tryckt in sista påsen med koftor i garderoben. De ligger nu i vakumpåsar för vinterförvaring. Inte en tuss till med garn går in... Hur skall man lösa detta? Börja spana på om det inte är så att Sengångaren har onödiga kläder i sin garderob, som man kan slänga och på så sätt bereda plats?
    :-))))))
    Ha en fin helg!

    SvaraRadera