fredag 1 februari 2013

Kan man få börja om?

Vissa dagar borde man bara få skicka upp Game Over-skylten och börja om från där man sparade senast.
Idag är verkligen en sådan dag.

Det började med att jag, sonen och maken vaknade på dåligt humör och med osedvanligt kort stubin.
Sonen inledde starkt med att gnälla över att han fick precis som han ville (toalettbesök, tv-tittande och frukost).
Maken fortsatte strax därefter med att trampa rejält i klaveret när hans omtänksamma och händiga fru glatt räckte fram en ny fin halsduk efter att hans gamla halsduk hamnat i tvätten. Hans svar på halsduken och hustruns förväntansfulla leende var: Eeeh... Nej tack. Jag tycker inte om färgerna. De går inte så bra ihop med svart. Varpå han strax tog på sig sin gamla noppiga halsduk i polyester-fleece (!!) och gick till jobbet.
Behöver jag ens nämna att den nya halsduken var hemstickad i mjukaste (och kli-fritt) ullgarn?
Då kontrade sonen strax med att gråta över att han inte fick någon halsduk (även om han inte visste att det var just detta som maken fick). Jag kastade till honom den av maken ratade halsduken och hoppades på att han skulle bli gladare än sin far.
Nå ja... han slutade i alla fall att gråta. Alltid något.

Och så fortsatte dagen på samma tema.

*suck*

Undrar just var jag sparade senast?

Game Over...

1 kommentar:

  1. Känns som här idag, två gnälliga ungar varav den ena bara vill gå till barnehagen men får inte pga att det inte är 48 h sedan han kräktes senast (magsjuka hos familjens två barn..). Han tycker mamma är dum, dummare, dummast som håller honom hemma... äta ska man göra det också? Nä inte behöver väl han äta, min lille spinkis (inte enligt honom i alla fall) och ojdå lillasyster börjar visst gråta när dammsugaren är igång (när sonen äntligen har slutat vara rädd för den)... och inte heller kommer pappa/sambon hem förrän i natt och då nog ganska rund under fötterna... härliga fredag. Det heter väl fredagskAos och inte fredagskos? ;-) Hoppas din make ändrar sig ang halsduken!

    SvaraRadera