tisdag 15 maj 2012

Paket!

Jag har fått paket! Hurra!!
Fyra sorters garn, ett härligt ekologiskt te och en bok. Perfekt för sommarkvällar på altanen.
Jag ska försöka få tummen ur och faktiskt knäppa ett foto av mitt paket och lägga ut så ni får se hur fina saker jag fick. men det får bli på torsdag eller fredag när jag har lite tid över till sådant.

Sonen blev i alla fall överlycklig när han upptäckte det stora gröna paketet i brevlådan. Dock glömde han raskt bort det när han kom på att han kunde leka i sandlådan istället.
Han kommer nog att få sin beskärda del av paket snart i alla fall. Hans födelsedag är ju bara två veckor bort och det kommer nog bli både ett och två paket från alla möjliga håll. Av oss ska han bland annat få en lekspis, en teservis och några pixi-böcker. Allt inhandlat second hand eftersom jag tycker att det är onödigt att köpa nya saker när det finns så fina saker som andra inte längre vill ha. Och om man dessutom kan få sakerna för mindre än hälften av nypriset (i fallet med pixiböckerna så kostade de bara en 24-del av originalpriset d.v.s 50 öre styck) så gör det ju inte så mycket tycker jag =0)

Sonen har redan fått egna spadar att ha i trädgården och några hinkar som han kan bära vatten i. Det är ju bäst att börja tidigt så att han kan hjälpa mig i kampen mot ogräset, eller hur.

Min nyfunna trädgårdsglädje blir snart ännu gladare, eftersom vi har investerat i några meter (omkring 100 meter blev det visst tillslut) plankor som vi ska bygga odlingslådor av. De kommer inte att räcka runt alla mina odlingsrutor, men till de flesta. Förhoppningsvis hinner vi fixa några stycken under långhelgen.
Ska passa på att klippa gräset också med vår nya elgräsklippare och lägga klippet på mina små odlingar. De kan behöva lite extra näring så här i början av sin levnad.

Köpte förresten två paprikaplantor i söndags, eftersom jag inte riktigt litar på att mina egna plantor ska ta sig. Jag har satt ut dem i växthuset och håller alla tummar jag har för att de ska bli stora och fina med många smaskiga paprikor på.

Men oj..  När blev det läggdags?
Nu, tydligen.
Bäst att lyda och krypa till kojs.

Jag återkommer med lite bilder senare i veckan!

1 kommentar:

  1. Så glad du gillade mitt val! Killen i kassan tycket det var lite väl bulligt och muttrade lite:-) Kläm du sa jag det är mjukt och fint !!!Jag har så svårt att inte fylla dom väl dom gröna påsarna, och xl tyckte jag var perfekt.Kram från din garn och te vän♥

    SvaraRadera