lördag 16 juli 2011

Fjärde veckans sjätte dag

Är inne på fjärde veckans sjätte dag av ryggskott.
Inte kul.

Det är få krämpor som gör en så handikappad som ryggont. Man fattar verkligen inte hur mycket man använder ryggen varje dag förrän man har fått ont i den. Då märker man att ryggen är inblandad i allt man gör. *suck*

Nu är  jag verkligen less på detta.
Jag har varit på tre besök hos en kiropraktor och jag räknar med minst ett par besök till innan det blir någon större förbättring. Många låsningar i ryggen och inflammerade muskelfästen gör att det tar tid.
Less sa Bill.
Lessare sa Bull

Jag håller i alla fall humöret uppe genom att planera för omvandlingen av mitt hobbyrum till barnrum. Det går väl si så där, eftersom jag har insett hur mycket saker jag faktiskt har och hur svårt jag har att göra mig av med dem. Men jag har i alla fall hittat en garderob och en byrå på Blocket som jag ska försöka övertyga maken om att vi måste köpa. Den garderob som redan står i rummet är ytterst opraktisk och dessutom på tok för låg. Jag gillar inte att det är ett glapp på en halvmeter upp till taket där det kan samlas damm och annat märkligt. Det är så mycket bättre med en ordentlig garderob som går ända upp till taket.

Vi får se vad som händer med det...
Maken måstei vilket fall som helst vakna först. Han och sonen somnade för en och en halv timme sedan och sussar nu gott inne i sovrummet, vilket ger mig tid att flumma runt på nätet. Precis vad jag behöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar