söndag 3 april 2011

Men...

Men varför funkar inte layouten på bloggen? Jag blir så otroligt störd på detta. Det funkar inte med radbrytningar och det gör mig så frustrerad. Visserligen är det ett riktigt I-landsproblem och således ganska oviktigt, men frustrerad blir jag ändå. Frågan är vad jag ska göra åt det... Nå ja. Jag kan i alla fall dela med mig av lite spännande läsning som jag hittade i ett nummer av den utomordentliga tidskriften "Husmodern" från 1937. Frågan som tidningens läsare har svarat på lyder: Varför få vissa flickor aldrig några friare? Svaren? Tja... Vad sägs om följande:

  • Därför att de ha för litet eller för mycket 'det' eller 'sex appeal'. Även för mycket blir tröttsamt i längden. Lagom är bäst.

  • Därför att de visa en utpräglad avsky för små barn. Sådant tycker ingen man om. Det ginge antagligen över, om de finge egna barn, men det kan ju de unga frieriaspiranterna icke veta i förväg.

  • Därför att de ha tjocka smalben. Andra kroppsliga defekter kunna föredragas, men denna är 'svårsmält' för flertalet unga män.

Så tänk på det, alla ni som inte är gifta. Det beror antingen på era smalben, er avsky för småbarn eller att ni har för mycket (eller möjligen för litet) sex-appeal.

2 kommentarer:

  1. HAHAHAHA att dom tror att det beror på smalben är ju helt hysteriskt roligt!

    SvaraRadera
  2. Jag har i några dagar skrivit i min blogg och skrivit i meningar och när jag kollat den så har det varit i ett enda stycke. Och hur jag ska göra för att få till det har jag ingen aning om.

    SvaraRadera